Over ons

Student Fight Cancer breidt uit naar Nijmegen! In samenwerking met het Radboud Oncologie Fonds zal studiejaar 2022/2023 een achtkoppig bestuur zich inzetten om geld in te zamelen voor onderzoeken naar kanker.  Het Nijmeegse bestuur zal het komende jaar verschillende activiteiten organiseren om geld op te halen en hoopt een mooi bedrag te kunnen schenken om bij te kunnen dragen aan de strijd tegen kanker.

 

Wie zijn wij:

Peep Simons

Voorzitter

Hoi! Ik ben Peep Simons, 23 jaar oud, ik studeer geneeskunde en rond komend jaar mijn bachelor af. Ik zal komend jaar de functie van voorzitter vervullen. Samen met mijn bestuur hoop ik komend jaar Student Fight Cancer op de kaart te zetten in Nijmegen. Ik hoop dat wij studenten kunnen motiveren om zich in te zetten voor het belangrijke onderzoek naar kanker. Zelf zijn wij in ieder geval al zo ver! Jij ook?

 

Doris Schouwenaars

Secretaris

Hi! Ik ben Doris Schouwenaars, 19 jaar en zit momenteel in mijn derde jaar van de bachelor Geneeskunde. Dit jaar zal ik de functie van secretaris op me nemen binnen het bestuur van Students Fight Cancer. Dit houdt in dat ik over de mails en notulen van de vergaderingen ga. Een bestuursjaar bij SFC leek mij een leuke uitdaging en daarnaast heb ik zoals veel andere mensen van dichtbij gezien wat kanker met iemand kan doen. Ik kijk er naar uit om dit jaar zo veel mogelijk geld op te halen!

 

Friso Halsema 

Penningmeester 

Hallo, mijn naam is Friso Halsema en ik ben een derdejaars geneeskunde student. Het komende jaar bekleed ik de functie van penningmeester binnen het bestuur van students fight cancer. Naast mijn studie leek het me leuk om mij in te zetten voor het goede doel, waarbij students fight cancer mij enorm aansprak. De bijdrage die je als student op deze manier kunt leveren aan onderzoek naar kanker is groter dan ik in mijn eentje zou kunnen realiseren en ik kijk dan ook enorm uit om zo veel mogelijk fondsen te werven voor dit doel!

 

Vera van den Elzen

Acquisitie

Hi! Ik ben Vera van den Elzen, 20 jaar en derdejaars geneeskundestudent. Ik kijk er naar uit om samen met Friso dit jaar zoveel mogelijk sponsoren binnen te halen voor Students Fight Cancer. Daarnaast hoop ik dit jaar veel te mogen leren, doordat ik met deze bestuursfunctie kan proeven aan de management kant van de Geneeskunde.Wij vinden het heel waardevol om ons een jaar lang sterk te maken voor doodsoorzaak nummer één van Nederland én om heel studerend Nijmegen daarbij te mogen betrekken om ook hun steentje bij te dragen. Doe jij ook mee?

 

Friso van der Hoek     

                                                                                                          Acquisitie

Hi! Mijn naam is Friso van der Hoek en ik ben vierdejaars student Bedrijfskunde. Dit jaar zal ik samen met Vera de rol van acquisitie manager op mij nemen. Wij zijn verantwoordelijk voor het binnenhalen van sponsoren voor Students Fight Cancer. Kanker is nog steeds wereldwijd een groot probleem wat ons allen wel op een manier heeft geraakt. De ontwikkelingen en behandelmogelijkheden zijn echter veelbelovend en Students Fight Cancer is voor ons een mooie manier om te helpen in dit gevecht.

 

Lotte Besselaar

Activiteiten

Hi! Ik ben Lotte Besselaar en ik ben 22 jaar oud. Momenteel zit ik in mijn tweede jaar van mijn studie Geneeskunde. Aankomend jaar zal ik de functie activiteiten manager vervullen samen met Milan. Wij zullen verantwoordelijk zijn voor het goed laten verlopen van de georganiseerde activiteiten, met als hoofdactiviteit de ‘Run to fight cancer’. Ik kijk er enorm naar uit om het komende jaar Students Fight Cancer te introduceren in Nijmegen en mij in te zetten om zo veel mogelijk geld op te halen voor het Radboud Oncologie Fonds!

 

Milan Bleeker

Activiteiten

Hé! Ik ben Milan en komend jaar zal ik me met veel enthousiasme inzetten voor Students Fight Cancer Nijmegen. Ik ben verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten namens het bestuur. Samen met de andere bestuursleden hoop ik onderzoek naar kanker onder de aandacht te brengen bij medestudenten en iedereen te enthousiasmeren om ons doel te steunen. Alles om vooruitgang te boeken op behandelmogelijkheden en het welzijn van patiënten en dierbaren te verbeteren.

 

Suzie Klaassen

Public Relations

Hallo! Ik ben Suzie en ik ben 20 jaar oud. Ik zit momenteel in het derde jaar van de bachelor Geneeskunde. Ook zal ik mij dit jaar inzetten als bestuurslid bij Students Fight Cancer. Binnen het bestuur is het aan mij de taak om alle socials (instagram, facebook, de site en LinkedIn) bij te houden en het promotiemateriaal te ontwerpen. Ik kijk er erg naar uit om dit jaar samen met jullie zoveel mogelijk geld op te halen en deze prachtige organisatie in het leven te roepen in Nijmegen!