Over ons

In het studiejaar 2023/2024 bestaat het Student Fight Cancer Nijmegen bestuur uit 8 studenten.

In samenwerking met het Radboud Oncologie Fonds zullen wij ons gaan inzetten om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Dit zullen wij gaan doen door maandelijks een actie op te zetten met als hoofdactie de RUN in juni. Hiermee hopen wij een mooi bedrag op te halen om zo een bijdrage te kunnen leven aan de strijd tegen kanker. 

Wie zijn wij:

LUCY HERBST 

Voorzitter

Hoi! Ik ben Lucy Herbst, 19 jaar oud en zit momenteel in mijn tweede jaar van de bachelor Geneeskunde.
Komend jaar zal ik de functie van voorzitter op mij nemen. Hierbij zal ik de vergaderingen voorzitten en ervoor zorgen het overzicht te houden.
Ik hoop dit jaar Students Fight Cancer nog meer naamsbekendheid te geven en zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker!

 

MAURY SCHOLTEN 

Secretaris

Hii allemaal! Mijn naam is Maury Scholten en ik ben 22 jaar oud. Op het moment ben ik bezig met de premaster Political Science aan de Radboud Universiteit. Dit jaar zal ik de functie als secretaris binnen SFC Nijmegen vervullen, wat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor de notulen en het bijhouden van de administratie. Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan met deze gezellige groep mensen en ik hoop dat we op een leuke manier studenten mee kunnen krijgen in het ondersteunen van onderzoek naar kanker!

 

JULIA DAANEN 

Penningmeester 

Heee, ik ben Julia Daanen, 21 jaar oud. Afgelopen jaar heb ik mijn Bachelor Geneeskunde afgerond en ik zal in augustus 2024 starten met mijn coschappen. Dit jaar werk ik als assistent bij de huisarts en zit ik ook in het bestuur van Students Fight Cancer! Mijn functie is penningmeester en ik ondersteun de functie activiteiten en acquisitie. Ik kijk ernaar uit dit jaar met het bestuur en jullie zo veel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker.

 

JORG BUSSCHERS

Acquisitie

Hi! Mijn naam is Jorg Busschers en ik ben derdejaars student Business Administration (BA). Dit jaar zal ik samen met Sterre de rol van acquisitie manager op mij nemen. Wij zijn verantwoordelijk voor het binnenhalen van sponsoren voor Students Fight Cancer.
Bijna iedereen heeft in zijn of haar kringen wel te maken gehad met de ziekte, wij hopen onderzoek naar kanker bij zoveel mogelijk studenten in Nijmegen onder de aandacht te brengen. Daarnaast hoop ik samen met de rest van het bestuur en natuurlijk met jullie zoveel mogelijk op te halen voor onderzoek naar kanker. Doe jij ook mee?

 

STERRE DANIELS 

Acquisitie

Hoi! Mijn naam is Sterre Daniëls, 21 jaar oud en ik studeer Pedagogiek aan de HAN. Het komende jaar neem ik samen met Jorg de acquisitie taak over van Students Fight Cancer. Ik kijk er naar uit om zoveel mogelijk sponsoren binnen te halen voor ons goede doel: geld ophalen voor onderzoek naar kanker zodat er nog meer mensen genezen kunnen worden!
Daarnaast wil ik andere studenten motiveren en enthousiasmeren, helpen jullie ook mee?

 

ALEX SCHOTMAN 

Activiteiten

Hoi!! Ik ben Alex Schotman, 22 jaar oud en ik zit nu in mijn wachttijd voor de master Geneeskunde. Vol enthousiasme mag ik dit jaar, samen met Guus, de functie van Activiteiten manager vervullen, waarbij wij eindverantwoordelijk zijn voor het goed laten verlopen van alle activiteiten. Van dichtbij heb ik gezien wat een heftige impact kanker kan maken op patiënten en hun dierbaren. Ik vind het dan ook heel waardevol om me dit jaar in te kunnen zetten om zo veel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar deze ziekte en hier studerend Nijmegen bij te betrekken. Hopelijk tot snel bij een van onze activiteiten :)

 

GUUS STOFFELEN 

Activiteiten

Hallo allemaal, ik ben Guus Stoffelen, 21 jaar oud. Ik zit nu in mijn 3e naar van de bachelor geneeskunde. Dit jaar zal ik ook mijn functie vervullen als activiteiten manager. Hier zal ik samen met Alex verantwoordelijk zijn voor het organiseren van de activiteiten namens het bestuur.
Zo wil ik mij samen met deze club dit jaar in zetten om zo veel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker!

 

HIEKE VAN BUUREN 

Public Relations

Hii! Ik ben Hieke, 21 jaar en zit momenteel in het derde jaar van de Bachelor Geneeskunde. Binnen het bestuur Student Fight Cancer Nijmegen neem ik dit jaar de rol van PR manager op mij. Dit houdt in dat ik mij bezig houd met het bijhouden van alle socials (Instagram, Facebook, LinkedIn en de site). Daarnaast zal ik ook promotiemateriaal ontwerpen.
Ik hoop samen met jullie veel geld op te halen voor onderzoek naar kanker en kijk uit naar alle acties!