De laatste info voor zaterdag

31-05-2023 | 09:49

Beste deelnemers/ deelneemsters,

Met veel enthousiasme verwelkomen wij jullie bij de aanstaande hardloopwedstrijd, Run to Fight Cancer, op zaterdag 3 juni! Graag willen wij jullie op de hoogte brengen van enkele belangrijke details en logistieke informatie om ervoor te zorgen dat de dag soepel verloopt.

Vanaf 11:00 uur opent het terrein op het Radboud Sportcentrum (Heyendaalseweg 141, Nijmegen) voor zowel deelnemers als bezoekers.

Startnummer
Bij aankomst worden jullie vriendelijk verzocht om je startnummer op te zoeken, deze hangen op de posters bij de ingang.
Hierna kun je jezelf registreren bij de daarvoor bestemde registratiebalie.
Belangrijk: hiervoor heb je dus je startnummer nodig, check dit voordat je naar de registratietafel gaat!
De registratiebalie is tot 12:00 uur open.
Zodra je geregistreerd bent, ontvang je een geweldige goodiebag, evenals het officiële Run to Fight Cancer-shirt, het startnummer en een tag voor tijdsregistratie.
Belangrijk: de tag dien je met een tie-wrap vast te maken aan de veters van je schoen. J
e wordt tevens voorzien van 4 veiligheidsspelden, waarmee je het startnummer kan bevestigen aan het shirt.

Persoonlijke spullen
Om jullie persoonlijke bezittingen veilig op te bergen tijdens de wedstrijd, hebben we verschillende kleedkamers tot onze beschikking.
We raden jullie aan om slechts één tas mee te nemen, aangezien deze een uniek nummer krijgt dat overeenkomt met jullie persoonlijke startnummer. Dit helpt ons om de tassen veilig en gemakkelijk terug te vinden na afloop van de wedstrijd.
De kleedkamers gaan op slot tussen 12:30-13:30 en zijn bewaakt tot 15:00, hierna kun je je spullen hier laten hangen maar is dit op eigen risico.

Welkom door onze voorzitter
Voorafgaand aan de start van de run om 13:00 geeft Peep Simons, de voorzitter van Students Fight Cancer Nijmegen, een korte toespraak. Hierna zal de run echt van start gaan!

Route
De route van de run is te vinden op onze instagram @sfcnijmegen. Dit rondje zal twee keer gelopen worden.

Prijsuitreiking en borrel
Na de wedstrijd zal de prijsuitreiking plaatsvinden waar de volgende prijzen uitgereikt worden:
● Snelste tijd (categorie: man en vrouw)
● Grootste bedrag ingezameld (individueel)
● Grootste bedrag ingezameld (groep)
Vanaf 14:30 is er een borrel in The Yard. We nodigen jullie allemaal van harte uit om hier met elkaar te proosten op een fantastische dag, hopelijk zien we jullie daar!

De belangrijkste zaken om te onthouden
Hier zijn nog enkele belangrijke punten om in gedachten te houden:
1. Zorg ervoor dat je op tijd arriveert om je te registreren en je spullen op te bergen, zodat je voldoende tijd hebt om je voor te bereiden op de wedstrijd.
2. De kleedkamers zijn beschikbaar voor het opbergen van jullie persoonlijke bezittingen. Hoewel we de veiligheid waarborgen, raden we je aan om geen waardevolle spullen achter te laten. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of diefstal.
3. Neem alleen het noodzakelijke mee in je tas. Een handdoek, extra kleding en eventuele persoonlijke benodigdheden zijn aanbevolen.
4. Mochten er nog dringende vragen zijn, kunnen jullie contact opnemen via het afzendadres van deze mail. Wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.


We kijken ernaar uit om jullie op 3 juni te verwelkomen voor de eerste editie van Run to Fight Cancer te Nijmegen. Wij wensen jullie veel succes met de voorbereiding!

Locatie 
De locatie van de ingang (en parkeergelegenheden) zie je hieronder.


Met vriendelijke groet,
Bestuur Students Fight Cancer Nijmegen